Nem adgang til rejser

Mennesker i et fly på vej på ferie

Hvorfor går tiden altid så hurtigt, når det er sommer? Fordi der sker så mange ting. Der er massevis af festivaler og events, du kan deltage i. Du skal også på ferie et eller andet sted ude i den store verden. Du har måske allerede været på ferie? Var det en charterrejse? Hvorhen? Eller havde du selv stået for at få sammensat en billig rejse?  Sommerferien, der går til udlandet, optager jo en del tid. Vi taler nemlig ikke kun om selve rejsen og de oplevelser, du får. Vi taler om alle forberedelserne, der skal gøres, inden du skal afsted. Du skal tjekke jeres kufferter. Er de ok. Kan de låses. Har du navneskilte til dem? Er de generelt store nok til, at I kan få pakket alt, hvad I skal have med jer i dem.

Charterrejser online

Ja, det er jo ikke ubehagelige forberedelser. De fleste holder da af at kigge på charterrejser online eller afbudsrejser inden de skal afsted. Nogle vil gerne vide – i god tid – hvor de skal hen, hvor de skal bo og de vil også gerne læse om stedet, de skal besøge, inden de skal afsted. Det er altid rart med lidt viden, så du kan stille spørgsmål, der er relevante – fx hvis I deltager i en guidet udflugt til en særlig seværdighed. Andre – de utålmodige – har intet imod at rejse med en gammel og slidt kuffert.

Afbudsrejser er altid billige

De har fundet en afbudsrejse billigt her og skal bare afsted. Hurtigst muligt. De tager sig ikke tid til at nyde at gå og forberede rejsen. De pakker kufferten og hopper på flyet uden betænkeligheder. Opdager de, at de har brug et eller andet rejseudstyr – fx en powerbank – så køber de den, når de er nået frem til deres destination.

Og så er der en helt anden gruppe. Vi kan kalde dem for de rejsevante – eller vi kan kalde dem for de skråsikre. Det er dem, der helst vil lave alle arrangementerne selv, inden de tager på ferie. De tror nemlig, at de ikke behøver at lede efter billige rejser. De mener, de kan gøre det bedre selv, end fagfolkene (rejseselskaberne) kan. De bruger dagevis på at finde flybilletter til ukendte steder rundt om på kloden. De bruger ugevis på at lave en rejserute. De har brug for logi – så der bliver søgt på forskellige portaler, der sælger leje af logi i kortere eller længere tid.

Intet galt i at være godt forberedt

Der er sådan set intet ondt i det, de gør. Måske er det også deres måde at få en ekstra tilfredsstillende oplevelse på: ”Kan du huske, da vi ledte efter det her sted at bo?” Det giver dem noget at tale om. Gode og dårlige oplevelser med flyselskaber eller hoteller eller lejlighedsudlejere. Ingen kan helt forstå, at de gider sidde foran en skærm for at finde de billige flybilletter. Og når regnskabet skal gøres op, så vil de kunne se, at hvis de havde fået et professionelt rejsebureau til at hjælpe sig, så havde de sparet flere penge. Men fred med det.

Vi andre – almindelige dødelige – kigger på det kæmpestore udvalg af charterrejser, der kan skræddersys til det, vi gerne vil opleve og se.

Scroll to Top